Bezorgen & Afhalen

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst voor leveringen in de regio Enschede en omstreken. Voor het overige deel van Nederland, België en Duitsland worden de kleinere artikelen bezorgd met een pakketdienst en de grotere artikelen worden geleverd via een meubeltransportbedrijf. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de afmetingen van het artikel en het type bezorging.

Wat kun je verwachten van onze eigen bezorgdienst:

Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat.

Wat kun je verwachten bij een STANDAARD bezorging via het meubeltransportbedrijf

De grotere artikelen die zijn besteld via onze webshop worden bezorgd via een gespecialiseerd meubeltransportbedrijf. Bij een STANDAARD zending wordt de bestelling geleverd in de orginele verpakking en tot aan de eerste deur. Het meubeltransportbedrijf noemt dit een 1-mans levering, waarbij ze er van uit gaan dat u zelf in staat bent om de bestelling aan te nemen en zelf in de woning plaatst. De betaling zal meestal vooruit betaald zijn via onze webshop. 

Wat kun je verwachten bij een DELUXE bezorging via het meubeltransportbedrijf

Bij een DELUXE bezorging worden de grotere artikelen die zijn besteld via onze webshop bezorgd via een gespecialiseerd meubeltransportbedrijf. Bij een DELUXE zending wordt de bestelling geleverd in de orginele verpakking geleverd en door 2 personen in uw woning op de gewenste plek neergezet. De bestelling zal worden uitgepakt en het verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd. De betaling is meestal vooruit betaald via onze webshop en overige betalingen kunnen via een mobiel PIN apparaat. Aan een DELUXE bezorging zijn extra kosten verbonden, deze worden berekend op basis van de afmetingen van het bestelde artikel en de specifieke situatie (b.v. levering op een etage). U kunt vooraf bij ons een kostenberekening opvragen.