Ruilen & Retourneren

Een product via het internet of de telefoon besteld en toch niet helemaal tevreden? Veel van onze producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. Sommige producten uitgezonderd, bijvoorbeeld omdat je deze zelf specificeert. Wel zijn er een aantal voorwaarden, zorg bijvoorbeeld dat de originele verpakking bewaard blijft.

Hoe retourneer je een artikel?

Download het retourformulier. Vul het retourformulier in en verpak het samen met het artikel.

Retourformulier

Verstuur het pakket binnen 30 dagen na ontvangst op jouw manier naar ons toe, de kosten van het retourneren zijn voor jezelf. Natuurlijk mag je het ook zelf in onze winkel langsbrengen. Eventueel kunnen wij het artikel ook komen ophalen, hier zijn wel tenminste € 99,- ophaalkosten aan verbonden.

Je ontvangt het bedrag binnen 14 dagen terug.*

Voorwaarden en uitzonderingen bij het retourneren

Verzilverde cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd.

Producten die je zelf specificeert en op maat gemaakt worden kunnen niet worden geretourneerd.

Dekbedden en matrassen die uit de verpakking zijn kunnen niet worden geretourneerd i.v.m. hygiëne.

Extra diensten die wij verlenen zijn uitgezonderd, dit zijn bijvoorbeeld de montagekosten.

Bij betalingen met cadeaubonnen zal het bedrag dat met een cadeaubon is betaald ook als cadeaubon worden teruggegeven.

Als je het product al gebruikt hebt maar het toch niet aan je wensen voldoet geven wij nog steeds de 30 dagen bedenktijd. Maar bij zichtbare gebruikssporen, het missen van onderdelen of een kapotte of ontbrekende verpakking heb je geen recht op het volledige aankoopbedrag. Wel krijg je dan nog een deel van het aankoopbedrag terug, dit hangt af van de staat van het product en verpakking

*Een betaling voldaan met een creditcard wordt binnen 14 dagen terugbetaald. Echter kan de verwerking door uw creditcardmaatschappij tot 20 dagen duren.