7927 Easyswing relaxfauteuil

€ 1.850,00
te bezichtigen in onze showroom
Levertijd 8 weken
SKU
306.210.134

levering circa 6-8 weken

Gratis bezorging in Nederland

Voordelige Easyswing relaxfauteuil 7927 met handmatige bediening.

7927 Easyswing relaxfauteuil is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

7927 Easyswing relaxfauteuil

Ga zitten en voel je goed

De relaxfauteuil EASY SWING 7927 van Himolla ondersteunt je en zorgt voor een rustgevende en regenererende ontspanning. Neem plaats en geniet van de afzonderlijke verstellingsmogelijkheden van de rug- en beensteun. Vind precies de juiste hellingshoek van de verstelbare hoofdsteun, welke voor u het meest comfortabel is tijdens het lezen of tv-kijken. En blijf letterlijk "in swing" met de 360° rotatie van deze comfortabele fauteuil.

Vind uw individuele ontspanningspositie

De EASY SWING-7927 past zich variabel aan uw persoonlijke comforteisen aan. Qua technische uitrusting heeft u de keuze uit een handmatige uitvoering en de varianten 1-motorig, 2-motorig, 1-motorig met opstahulp en 2-motorisch aangedreven met opstahulp. Niet iedereen heeft hetzelfde postuur - en daarom is deze ligstoel verkrijgbaar in vijf maatconfiguraties van XS tot XL, waarbij de zithoogten (42 cm tot 52 cm) en de zitdiepten (50 cm tot 58 cm) elk zijn aangepast. De zitbreedte blijft ongewijzigd op 50 cm. Tot slot kunt u kiezen voor het gewenste zitcomfort: Er zijn drie opties, van zacht zitten tot stevig met een binnenvering kern.

Een perfecte pasvorm voor elke inrichtingsstijl

U kunt het uiterlijk van de EASY SWING-7927 stylen met uw rest van de inrichtingsstijl. Kies voor je relaxfauteuil een plaat van RVS of RVS look, een houten plaat met RVS ring, een afdekplaat of een houten plaat. Of je kiest voor een klassieke stervoet of een stoere platte ster met RVS look of gepoedercoat aluminium. In de uitgebreide stof- en leercollectie van Himolla vind je jouw favorieten voor stoffering. Fraai detail is de metalen strook op de armleuing, welke wordt afgestemd op de gekozen pootkleur.

Microleder

De afgebeeld EasySwing fauteuils is bekleed met microleder. De microvezel wordt in de weverij gebreid van microscopisch kleine vezels en is 100% synthetisch. Door deze fabricagetechniek wordt een grote materiaalsterkte bereikt, waardoor het materiaal aangenaam en zacht aanvoelt. Om een nog hogere kwaliteit te verkrijgen, wordt het microvezeldoek op een lederen ondergrond verlijmd. Het verkregen microleder voelt als leder en heeft de looks van leder. Het is ijzersterk en zeer gebruiksvriendelijk. Verkrijgbaar in diverse actuele kleuren.

De genoemde prijs van deze fauteuil is op basis van een manuele bediening, uitvoering large en microleder bekleding.

Meer informatie
Naam 7927 Easyswing relaxfauteuil
Artikelnummer 306.210.134
Artikelgroep Relaxfauteuils
Hoogte (cm) 115,00
Diepte (cm) 90,00
Breedte (cm) 78,00
Zithoogte (cm) 50
Zitdiepte (cm) 56
Schrijf je eigen review
Je reviewed:7927 Easyswing relaxfauteuil
Jouw rating