Salontafel Set Lyon Mango Zwart

€ 395,00
Levertijd 1 week
SKU
909.501.016

levering circa 1 week

Stoere set Lyon bestaande uit 1 salontafels en 2 vierkante bijzettafels in industriele stijl van zwart mango en zwart metaal.

Salontafel Set Lyon Mango Zwart is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Salontafel Set Lyon Mango Zwart

De salontafel set Lyon langwerpig 3-delig in zwart mangohout met industriële touch heeft een neutrale vormgeving en past in bijna elk interieur. Bladdikte: 2cm. De tafels kunnen los van elkaar geplaatst worden. De vierkante tafels kunnen aan beide lange zijden onder de langwerpige salontafel geschoven worden. Het metaal is voorzien van zwarte poedercoat.

Mangohout

In Nederland wordt veel mango hout verwerkt bij de productie van meubelen. Mangohout is een bijproduct uit de fruitteelt; naar mate de mangobomen ouder worden en minder vruchten gaan geven worden ze vervangen door jongere bomen. Het gekapte hout wordt vervolgens o.a. verwerkt in meubelen. Het manghout is geliefd door de warme kleur en vele kleurschakeringen in het hout. Deze eigenschappen horen bij dit type hout en zijn dus geen afwijking aan het product dat je hebt gekocht. Het is ook mogelijk dat er een gele gloed over het blad zit, dit geeft meubels een sierlijke en robuuste uitstraling en hoort bij het product. Door al deze kleurschakeringen in het hout is elk meubel uniek!

Afmeting:

salontafel langwerpig: 120x55 cm en 42cm hoog

salontafel vierkant: 55x55 cm en 35cm hoog

Deze set is ook verkrijgbaar in mangohout naturel.

Meer informatie
Naam Salontafel Set Lyon Mango Zwart
Artikelnummer 909.501.016
Artikelgroep Salontafels
Hoogte (cm) 44,00
Diepte (cm) 55,00
Breedte (cm) 120,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Salontafel Set Lyon Mango Zwart
Jouw rating