Salontafel Turijn Mango Ovaal

€ 369,00
Levertijd 8 weken
SKU
909.501.022

levering circa 1-2 weken

Gratis bezorging in Nederland

Stoere salontafel Turijn mango ovaal 6 cm dik met visgraat motief in industriele stijl van naturel mangohout en zwart metaal.

Salontafel Turijn Mango Ovaal is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Salontafel Turijn Mango ovaal met visgraatmotief

De salontafel Malaga ovaal met visgraat motief met een naturel mangohout met industriële touch heeft een neutrale vormgeving en past in bijna elk interieur. De salontafel heeft strakke lijnen door de zwarte metalen rand om het houten tafelblad en is uitgevoerd met een matrix-poot. Bladdikte: 6cm. Het metaal is voorzien van zwarte poedercoat.

Mangohout

In Nederland wordt veel mango hout verwerkt bij de productie van meubelen. Mangohout is een bijproduct uit de fruitteelt; naar mate de mangobomen ouder worden en minder vruchten gaan geven worden ze vervangen door jongere bomen. Het gekapte hout wordt vervolgens o.a. verwerkt in meubelen. Het manghout is geliefd door de warme kleur en vele kleurschakeringen in het hout. Deze eigenschappen horen bij dit type hout en zijn dus geen afwijking aan het product dat je hebt gekocht. Het is ook mogelijk dat er een gele gloed over het blad zit, dit geeft meubels een sierlijke en robuuste uitstraling en hoort bij het product. Door al deze kleurschakeringen in het hout is elk meubel uniek!

Afmeting:

salontafel ovaal: 120x80 cm en 45 cm hoog

Meer informatie
Naam Salontafel Turijn Mango Ovaal
Artikelnummer 909.501.022
Artikelgroep Salontafels in doos geleverd
Hoogte (cm) 45,00
Diepte (cm) 80,00
Breedte (cm) 120,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Salontafel Turijn Mango Ovaal
Jouw rating