Vakkenkast Denver mango black 90cm

€ 795,00
Levertijd 8 weken
SKU
745.100.017

levering circa 1-2 weken

Gratis bezorging in Nederland

Stoere vakkenkast Denver mango zwart met zwart metaal | 90 cm

Vakkenkast Denver mango black 90cm is beschikbaar om te kopen in verhogingen van 1

Vakkenkast Denver mangohout black 90cm

De vakkenkast Denver in zwart mangohout met industriële touch heeft een neutrale vormgeving en past in bijna elk interieur. De kast heeft een strakke indeling met 4 deuren, 4 handige laden en 2 open vakken. Het metaal is voorzien van zwarte poedercoat.

Mangohout

In Nederland wordt veel mango hout verwerkt bij de productie van meubelen. Mangohout is een bijproduct uit de fruitteelt; naar mate de mangobomen ouder worden en minder vruchten gaan geven worden ze vervangen door jongere bomen. Het gekapte hout wordt vervolgens o.a. verwerkt in meubelen. Het manghout is geliefd door de warme kleur en vele kleurschakeringen in het hout. Deze eigenschappen horen bij dit type hout en zijn dus geen afwijking aan het product dat je hebt gekocht. Het is ook mogelijk dat er een gele gloed over het blad zit, dit geeft meubels een sierlijke en robuuste uitstraling en hoort bij het product. Door al deze kleurschakeringen in het hout is elk meubel uniek!

Afmeting:

B90 x D45 x H200 cm

Deze vakkenkast is ook verkijgbaar met deuren in visgraat motief (New York) in mango naturel en mango zwart en in XXL uitvoering.

Meer informatie
Naam Vakkenkast Denver mango black 90cm
Artikelnummer 745.100.017
Artikelgroep Bergkasten
Hoogte (cm) 200,00
Diepte (cm) 45,00
Breedte (cm) 90,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vakkenkast Denver mango black 90cm
Jouw rating